Egyesületi programok

Az ötödik kézműves nap

Sikerrel zártuk a kézműves nyílt programunkat az újrahasznosítás jegyében. 🥰
Kicsiktől a nagyokig mindenki jól érezte magát az utolsó záró napunkon is.
Egészségfelmérést végeztek szakemberek, tanácsokat kaptunk, alkottunk, közösen ebédeltünk, jókat beszélgettünk.
Sikerült jobban megismertetni Egyesületünket, megértetni magunkat, betegségünket a kívülállókkal. Bátran mondhatjuk, megérte a sok szervezés, tervezés, kivitelezés!
Továbbra is szeretettel várunk mindenkit aki szeretne részt venni egyesületünk munkájában!
Köszönjük az érdeklődést, a részvételt! ❤❤

A negyedik kézműves nap

Ma is alkottunk. 🙂 Kitartó kedves kézműves vendégeink nem elégednek meg a felszínes tudással 🥰 Örömmel látjuk a kitartásukat és lelkesedésüket!
Holnap egészségnapot tartunk és bográcsolunk a foglalkozások mellett.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt! 🥰

A harmadik kézműves nap

Mai nyílt kézműves napunkat is nagyon sok kedves látogató tisztelte meg. Külön öröm volt számunkra, hogy a fiatalok mellett a Szivárvány Idősek Otthonából is szép számmal jöttek alkotni vágyók. Jól érezték magukat, ügyesen készítették a termékeket ami nagy örömet jelentett számukra. Kedvességük, hálájuk szívet melengető volt.
Készültünk olyan apróságokkal, mint zsíros és vajas kenyér zöldségekkel, limonádé, kávé.. Jó szóból, egy-egy kedves ölelésből is jutott bőven mindenkinek.
Köszönjük mindenkinek a részvételt!
Szeretettel várunk mindenkit pénteken és szombaton is! 🥰🥰

A második kézműves nap

Hát mit mondjunk…? Nagy volt a sürgés forgás a második kézműves napon nálunk. Bőven volt élmény a vendégeinknek, de nekünk is. A szerdán esetleg félbehagyott munkák ma befejezésre kerültek és számtalan új termék is készült.
Kaptunk süteményt egy vendégünktől, egy kedves tagunktól pogácsát, egy munkatársunk cukkíni fasírtot sütött, iskolás csoportok látogatták meg a rendezvényt, tartalmas beszélgetéseket folytattunk, barátságok szövődtek és még sorolhatnánk milyen nagyszerű élményekben volt részünk.
Aki nem hiszi, járjon utána 🙂😉
Jövő hét szerdán folytatjuk. 🥰

Az első kézműves nap egyesületünkben

Nagy örömmel és lelkesedéssel készültünk vendégeink fogadására. 🤗

Gyönyörű termékek születtek mind a fiatalok, mind az idősebbek keze által. Meglepő módon gyorsan elsajátították a szövés, fonás, gyöngyfűzés módszerét. A közös alkotás öröme közelebb hozott bennünket egymáshoz. 🥰
Pénteken folyt. köv.
Vigyázat!
Függőséget okoz! 🙂😉

Pácini kastély (2022. május 28.)

3. Állomás a gyönyörűen felújított Mágocsi Kastély! Az egész napi program után még egy kis izgalom következett, mert a busz, amivel utaztunk megmakacsolta magát, ezért mentesítő busszal érkeztünk Nyíregyházára!

Kirándulás: Karos (2022. május 28.)

Rövid látogatást tettünk a Honfoglalás Kori Latogatóközpontba!

Kirándulás: Cigánd (2022. május 28.)

Gyönyörű időben érkeztünk az első kiránduló helyre Cigándra, ahol kedves fogadtatásban volt részünk! A gazdag kiállítás mellett lehetőség volt a lovaglást, s az íjászkodást kipróbálni. A látogatást ebéddel zártuk, majd tovább indultunk Karosra!

Bográcsolás (2022. április 28.)

Egyesületünk munkatársainak bográcsolást szerveztünk a mai napon. 🙂🍲
Még az időjárás is kegyes volt hozzánk, mert bár hideg volt, de nem esett míg főztünk. 😀☁️⛅
A dolgozók egybehangzó állítása alapján kijelenthetjük, hogy finomra sikeredett a gulyásleves. 😎🙂

 

Erdei séta 1. (2022. március 25.)

Bár még csak bontogatja virágait a tavasz🌳 de jól esett a séta a gyönyörű Sóstói erdőben! Jót sétáltunk, s jót beszélgettünk a tavaszi napsütésben! 👩‍🦯 Köszönjük mindenkinek , aki csatlakozott hozzánk!🤗

 

Farsang (2022. február 28.)

2022

Sikerekben gazdag boldog újévet, jó egészséget, békességet kívánunk minden tagunknak, dolgozónknak, támogatónknak, vásárlónknak, s az oldalunk kedvelőinek!🕕🥳