Búcsúztatók

Dr. Hatalyák Judit (2022., július 1., Semmelweis nap)

Dr. Hatalyák Judit munkatársunkat búcsúztattuk ma, hiszen nyugdíjas lett. Volt öröm, nevetés és volt bánat kis könnyezéssel. Személye pótolhatatlan és bizony munkáját is nehezen tudja egyesületünk pótolni. Nemcsak együtt alkottunk, hanem mint orvos is sokat segített nekünk az egészségügy világában. Visszavárjuk szeretettel, hogy továbbra is legyen támogatónk!
Fontos vagy nekünk Jutka! 😊❤

Dr. Hatalyák Judit (2022. június 16.)

Ma munkatársunk, Dr. Hatalyák Judit gerinctornáján a megszokott néhány fő helyett az egyesület minden dolgozója kisereglett az udvarra és részt vett a mindennapos, általa vezetett 10 perces tornán. Így köszöntük meg utolsó munkanapján a helyes mozgásformára való, éveken keresztül tartó ösztönzését.
Mindig is csodálattal töltött el bennünket hajlékonysága, kitartása.
Én személy szerint aki a Pszichotikusok Egyesületének nevében írok most, könnyeztem a meghatottságtól ahogy láttam a szemében a csodálkozást, a többiek részéről az összefogást.
“Velünk volt” – nagy szó. Veled vagyunk” – ezt üzentük a megmozdulással.
Holnap is lesz torna, de az már más lesz nélküle. 😔
Köszönjük Jutka! ❤

Földesiné Lukács Éva (2022. június 13.)

 

Egyesületünk ma köszöntötte a nyugdíjba vonuló Földesiné Lukács Évát. Nem írjuk, hogy búcsúztattuk hiszen titkárként még sok feladat vár rá és reméljük sokszor meglátogat bennünket! Lendülete, kitartása hiányozni fog az egyesület életéből.
Köszönjük a vendéglátást amit kaptunk, finomat főzött mint mindig 🙂
Boldog, teljes nyugdíjas éveket kívánunk szeretettel! ❤❤❤

Papp Istvánné Éva (2022. május 8.)

Kedves Éva kolleganőnk elbúcsúzott a munkatársaitól, de nem az egyesülettől🤗! Kívánunk neki békés, boldog nyugdíjas éveket egészségben, boldogságban!🥰